dinsdag 28 maart 2023

De gecoordineerde aanval op de ziel (gelinkte versies)

doorgelinkt naar:

https://antroposofieblog.wordpress.com/2023/03/20/de-gecoordineerde-aanval-op-de-ziel/
wordpress versie dd 28-3-2023
dit volgende artikelen (met oudere versiedatum) is doorgelinkt naar de volgende website van 


het artikel is vrij lijvig nml. 102 blz.

omdat het artikel gelinkt is is de commentaar functie bij de link hier niet beschikbaar.
Maar indien men terugkeert naar dit blog kan men onderaan wel een commentaar posten.

het artikel is geïnspireerd door het boek van Yeshayahu ben Aharon:
The twilight and resurrection of humanity-The history of the Michaelic Movement since the Death of Rudolf Steiner met name beschreven in het nawoord waarvan de vertaling hier is.

als men het zou willen printen dan kost dat 8.59 euro per exemplaar voor 102
bladzijden.
let wel in het elektronische exemplaar zijn vele links naar websites die in
een geprint exemplaar ontbreken. Bovendien zijn helaas nog diverse
spelfouten in dit artikel niet gecorrigeerd, dus wie zich daaraan stoort kan
het maar beter niet lezen

of... als diegenen die het Nederlands goed beheersen zich zouden willen werpen op corrigeerarbeid dan zou ik diegenen zeer erkentelijk zijn. Het gaat tenslotte om de boodschap en deze gaat voor mij boven een paar hinderlijke spelfouten die ik zelf (helaas) niet kan corrigeren.

https://print.24bookprint.com/site/index.php?r=quickprice printshop pod
(print on demand)
instelling
type paperback
formaat A4 staand
omslag afwerking mat
papier wit papier hvo
kleur binnenwerk zwart/wit (kleur kan ook maar dan duurder)
aantal pagina''s 102

berekende prijs 8.59 euro 

terug naar inhoudsopgave

6 opmerkingen:

cheese curve zei

https://dissident.one/2022/10/26/alexander-doegin-een-kracht-van-absoluut-historisch-kwaad-staat-tegenover-ons/

De Russische filosoof, doctor in de politieke en sociologische wetenschappen, professor Alexander Dugin sprak de broeders en zusters toe op de plenaire zitting van de XXIVe Wereldraad van het Russische volk, die plaatsvond in de kathedraal van Christus de Verlosser op 25 oktober 2022.
“We zijn in oorlog, het is niet alleen een oorlog van legers, van mensen, het is een oorlog van de geest. Onze vijand is niet Oekraïne. We worden tegengewerkt door de NAVO. Dit is een “horizontale projectie” van wat er gebeurt. Er is nog een “verticale” oorlog. Er is een oorlog van de hemel tegen de hel. Dit is een oorlog van de engelen, tegen de duivel – Michael de aartsengel. Dit is het rijk van de ideeën, en dit is het belangrijkste kenmerk van wat er gebeurt.

cheese curve zei

frontniews bijbelse verwijzingen

Bijbelse verwijzingen door Medvedev: “Wij zullen onze vijanden naar het eeuwige vuur van Gehenna sturen – Wij horen de woorden van de Schepper en gehoorzamen”
"Iedereen heeft gewacht op ons Ontwa

Voormalig president en huidige vicepresident van Rusland Dmitri Medvedev karakteriseerde de oorlog in Oekraïne als een heilig conflict met Satan, en waarschuwde dat Moskou al zijn vijanden “naar de eeuwige vuren van Gehenna” kan sturen (red. Gehenna is een Bijbelse regio die in het Oude Testament wordt genoemd, de hel waar zondaars na hun dood zullen worden gestraft voor hun zonden).
Dit is niet de eerste keer dat Medvedev Bijbelse verwijzingen gebruikt, schrijft Warnews24/7.

Op de “Dag van de Nationale Eenheid” van Rusland beantwoordde de vicevoorzitter van de Veiligheidsraad, Dmitri Medvedev, een eenvoudige vraag – “waarom is onze zaak rechtvaardig?”

Volgens Medvedev bestaat deze grote kwestie uit vele kleine.

Wat de voormalige Russische president in detail opmerkte, ook verwijzend naar de “strijd” tussen Rusland en de krachten van Satan:

“Waarom vechten we? Rusland is een groot en rijk land met zijn eigen land en het land waar onze voorouders leefden. Dit land is heilig voor ons en wij geven het aan niemand weg. Wij vechten dus voor al onze mensen, voor ons land en voor onze duizendjarige geschiedenis.

Wie bestrijdt ons? Wij strijden tegen degenen die ons haten, die onze taal, onze waarden en zelfs ons geloof uitbannen, die haat inboezemen tegen de geschiedenis van ons vaderland.

De stervende wereld, een stelletje waanzinnige nazi-drugsverslaafden vechten tegen ons, gedrogeerde mensen en een grote roedel blaffende honden uit de westerse kennel.

Ze hebben geen geloof en geen idealen, behalve de obscene gewoonten die ze bedenken en de normen van dubbeldenken die ze opleggen, waarbij ze de moraal ontkennen die aan normale mensen is toegekend. Daarom hebben wij, nu wij tegen hen in opstand zijn gekomen, heilige macht verworven.

Waar zijn onze oude vrienden? Rusland geeft niets om degenen die ons in de steek hebben gelaten. Dit betekent alleen dat zij niet onze vrienden waren, maar slechts medereizigers, en nu trawanten en handlangers. Zij zijn niet onder ons, maar wij zijn sterker en zuiverder geworden.”

We ontwaakten…
Zoals Medvedev zegt, is Rusland niet langer zwak en heeft het “de wazige mist” van de afgelopen decennia afgeschud.

Poetin verklaart bevrijding van Donbas via VN Artikel 51 (Nederlands transcript)
In feite merkt hij op dat veel andere landen hebben gewacht op het ontwaken van Rusland en dat zij “spoedig volledig wakker zullen worden.”

“En wanneer de verrotte wereldorde instort, zal zij samen met al die cynische dienaren, haar arrogante ‘priesters’, begraven worden,” aldus Medvedev, die opmerkt dat er een kans is om “alle vijanden naar de hel te sturen,” hoewel hij benadrukt dat dit niet het doel van Rusland is.

“Leven en waarheid is ons doel,” zegt Medvedev, waarbij hij opmerkt dat “het doel van Rusland rechtvaardig is” en “de overwinning zal van ons zijn.”

Hij stelt specifiek:

“Waarom hebben we zo lang gezwegen? We waren zwak en verpletterd door de tijdloosheid. Nu hebben we de kleffe slaap en de trieste mist van de laatste decennia afgeschud, waarin we door de dood van ons vroegere vaderland werden ondergedompeld.

Binnenkort zullen, naar ons voorbeeld, degenen die nog steeds door het Westen worden onderdrukt volledig wakker worden.

Wat zijn onze wapens? De wapens zijn anders. Wij hebben de mogelijkheid om alle vijanden naar de vurige Gehenna (hel) te sturen, maar dat is niet onze taak.

Wij horen de woorden van de Schepper in ons hart en gehoorzamen ze.

Deze woorden geven ons een heilig doel.

Het doel is de hoogste heerser van de hel te stoppen, ongeacht de naam die hij gebruikt – Satan, Lucifer of Iblis. Want zijn doel is de dood. Ons doel is leven.

Zijn wapen is een uitgebreide leugen. En onze wapens zijn de waarheid.

Daarom is ons doel juist.”

cheese curve zei

https://updateantroposofyapocalypse.blogspot.com/2022/11/oorlogsdreiging.html

cheese curve zei

https://updateantroposofyapocalypse.blogspot.com/2022/11/poetin-christelijker-dan-wat-men-denkt.html

cheese curve zei

https://www.frontnieuws.com/georgia-guidestones-opgeblazen/

cheese curve zei

https://t.me/FrontnieuwsCom/7817
een aanvulling op bovenstaand artikel